HACCP
Počet vyhledaných dokumentů: 3
Řadit podle:
Počet vyhledaných dokumentů: 3
Řadit podle:
- Pracovní situace
Zaměstnanci si stěžují zaměstnavateli na zákal a zápach pitné vody z výdejníku. Co vše musí zaměstnavatel zajistit, aby zaměstnanci měli trvale k dispozici zdravotně nezávadný nápoj a zaměstnavatel se zbytečně nevystavoval sankcím?
- Karty BOZP
Práce je nejčastěji vykonávána uvnitř stravovacích a ubytovacích objektů, a to v přípravnách jídla, kuchyních, prostorách společného stravování, bufetech a restauracích. Občasně může být práce vykonávána také ve venkovních prostranstvích, kde jsou jídla ...
Vydáno: 16. 3. 2016
/
3 minuty čtení
- Karty BOZP
Prakticky všechny vnitřní prostory objektů, včetně sociálních zařízení, komunikačních ploch, schodišť, kabin výtahů, skladovacích prostor, garáží, laboratoří atd., dále prostory bezprostředně přiléhající k objektům, jakými jsou chodníky, venkovní dvorany ...
Vydáno: 19. 3. 2015
/
4 minuty čtení